Які пісні любить слухати Юрій Бобер

Малозабезпечені, хворі, одинокі люди, – вони усі потребують уваги і допомоги. 

Зневірившись її отримати від держави, люди прийшли до благодійної організації «Центр соціально-економічного розвитку Житомирщини «Полісся». Її у 2001 році заснував наш земляк Юрій Бобер. Тринадцять років поспіль волонтери забезпечують нужденних одягом, продуктовими наборами і ліками.

Юрій Бобер – почесний президент благодійної організації «Центр соціально-економічного розвитку Житомирщини «Полісся»: “Продовольча програма у нас всі роки працювала, комунальна програма теж, ми її розробляєм. Я знаю багато людей звертається по комунальним проблемам, ми теж будемо працювати по цьому напрямку”.

За роки існування благодійної організації інваліди отримали більше тисячі візків, десятки тисяч милиць. Щодня з самого ранку і до пізнього вечора тривають зустрічі Юрія Бобра з підопічними. Люди йдуть сюди, бо знають, що Юрій Бобер завжди дотримується свого слова.

Алла Редчук – керівник благодійного центру “Полісся”: “За период нашей работы было оказано очень много помощи. Наша онкобольница получила много послеоперационных кроватей, медикаментов. Люди обращались,получали слуховіе аппараты. Первой советской больнице было оказано тоже очень много помощи для того, чтоб нашим людям хоть немножко облегчить участь”.

Надія Олексюк, житомирянка :”Неодноразово я зустрічалася не з одним депутатом, і хочеш запитати-уже він побіг, немає його, не можна зупинити. Юрій Григорович всіх вислуховує, вже людей немає в залі, а він ще дивиться- хто б його що запитав”.

Чим можуть віддячити люди, яким врятували життя, виділили гроші на операцію, які слова здатні висловити подяку за ремонт оселі чи подарований одяг для родини, у якій десятеро дітей? Коли слів замало, співає душа і щемлива пісня заповнює залу, і сльози мимоволі з’являються на очах.

“Народні і сучасні українські пісні мої улюблені. Їх мене навчила мама і вони у моєму серці на все життя”– зазначив Юрій Бобер

Прес-служба Юрія Бобра