Журавський: ​ціни на комунальні послуги та товари першої необхідності повинні бути заморожені

В умовах гіперінфляції тарифи на комунальні послуги та ціни на товари першої необхідності повинні бути заморожені. Про це заявив народний депутат Віталій Журавський під час зустрічі з багатодітними родинами Черняхівського району. 

«Вже декілька місяців в Україні ліквідована допомога держави по догляду за дітьми, суттєво скорочено розмір виплат при їх народженні. Як наслідок – страждають в основному сім’ї з дуже низькими доходами», – зауважив Віталій Журавський.

За словами нардепа, Уряд не має права економити на соціально вразливих категоріях громадян. «Скорочення соціальних прав громадян суперечить базовим українським законам. І парламент наступного скликання має зробити все, аби виправити помилки чинного Уряду. Вести антисоціальну політику в період гострої кризи – неприпустимо», – сказав нардеп.

Віталій Журавський також виступає проти підвищення тарифів на комунальні послуги. «І без того мізерні доходи громадян спалює інфляція. У зв’язку із цим необхідно негайно провести індексацію зарплат і пенсій. Окрім того, необхідно «заморозити» ціни на продукти першої необхідності, зробити їх стабільними», – сказав народний депутат.

Прес-служба народного депутата України Віталія Журавського