​Житомирян запрошують на прес-конференцію до економіста-міжнародника

У понеділок, 6-го жовтня, о 16.00 у конференц-залі готелю «Україна» (вул. Київська 3, 2-й пов.) відбудеться прес-конференція за участю кандидата в народні депутати від 62 округу(місто Житомир) Сурена Геворгяна.

«Хто чекає від мене хліба і видовищ, нехай не голосує. В Раду йду «пахати», аби було не соромно. У нас достатньо хороші закони, але вони не працюють і їх ніхто не виконує. Населення юридично неосвічене. Хоча люди, спираючись на закони, могли б жити краще. У тих же, хто при владі та в чиновничих кабінетах, гордість та самомилування. Я маю знання і досвід. Мені не потрібно буде навчатися писати закони, я, отримавши мандат, просто матиму більше важелів впливу, аби продовжувати ефективно контролювати їх виконання»,каже кандидат в народні депутати Сурен Геворгян.

На прес-конференцію запрошуються не лише представники ЗМІ, а й житомиряни, яким цікаво послухати думки економіста-міжнародника, який проходив практику в Державному митному комітеті України, Національному банку України, у німецькому банку LandesBankBerlin у м.Берлін та у німецькій аудиторській компанії BDO Bonn.

Працював в Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку, був переведений на роботу до Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності. У червні 2000 року був запрошений на роботу до ПІІ «ТНК-Україна», де працював на керівних посадах.

У березні 2003 року здійснив власні інвестиції у аграрний бізнес, створивши та очоливши ПП «Канон» у Сквирському районі Київської області. У 2004-2008 роках співпрацював з компаніями групи «Остхем». У грудні 2005 року створив та очолив ТОВ «Агрокем» – найпотужнішого дистриб’ютора мінеральних добрив України. З березня 2008 року займається лише власним бізнесом та є директором ТОВ «Юнайтед Кемікалс». З 2014 року компанія інвестує у швейне виробництво у м.Житомирі, створивши ТОВ «Швейна фабрика «Марічка», яке успішно розвивається. Усі підприємства зареєстровані в Житомирській області.

Прес-служба кандидата в народні депутати Сурена Геворгяна, округ №62