​З’явилися перші фото нового універсала Skoda Fabia

Офіційний дебют універсала, який має поповнити сімейство Fabia третього покоління, відбудеться найближчим часом на Паризькому автосалоні. 

Однак, як цей автомобіль буде виглядати, стало відомо вже зараз.

Ніяких несподіванок перші фотографії універсала Skoda Fabia не принесли. Універсал отримав цілком очікуваний вигляд, строго витриманий в стилістиці марки, і почасти нагадує свого старшого колегу – універсал Skoda Octavia Combi.

Детальної технічної інформації про новинку поки немає. 

Між тим, ясно, що багажник універсалу буде помітно об’ємніше, ніж у хетчбека і, за попередніми даними, зможе претендувати на лідерські показники в класі. У другого покоління Fabia вантажний простір універсалу перевищувало обсяг багажника хетчбека приблизно на 200 л, а хетч Fabia третього покоління може похвалитися вантажним відсіком об’ємом в 330 л.

Моторна гамма, найімовірніше, буде тією ж, що й у хетчбека. 

Нова Skoda Fabia оснащується чотирма бензиновими і трьома дизельними двигунами потужністю від 60 до 110 к.с., які можна сагрегатувати або з механічною, або з роботизованою коробками передач. 

Крім того, в 2015 році на ринку з’явиться економічна версія Greenline з витратою палива в 3,1 л на 100 км пробігу.


Офіційні металошукачі в Україні – це mdregion.com.ua. Вам запропонують пошукові котушки та металошукачі. Також зможете придбати для них різноманітні аксесуари. Звертайтесь.