Кавказька кухня в Житомирі. Гриль меню від Арама. Бар “Колесо” (фото)

Гостинний господар шеф-кухар Арам радо зустрічає клієнтів кафе-бару “Колесо” на вулиці Лермонтовській у Житомирі (спуск до “Ракушки” в парку Гагаріна навпроти атракціону “Колесо Огляду”).

Фірмові м’ясні страви кавказької кухні – ось на чому спеціалізується цей заклад.

Шашлик, люля-кебаб, перепілки, різноманітні салати з приправами, рибні страви – все за фірмовими рецептами й з любов’ю шеф-кухаря Арама до своєї справи й повагою до клієнтів.

У кафе-барі “Колесо” Вас завжди раді бачити. В затишному приміщенні на Вас чекає приємна музика, затишна атмосфера, доброзичливий персонал. 

Прогулюючись парком, сюди Ви можете зайти, щоб випити чашечку кави, смачно поїсти, однак, тут же, при потребі, перед Вами відкриваються набагато більші можливості – з насолодою для душі і шлунку, в колі найближчих рідних і друзів, Ви можете відсвяткувати корпоративний захід, день народження, ювілей весілля, будь-яку іншу важливу у Вашому житті дату.

Ціни замовлення банкету – від 170 до 200 гривень з людини. На цю прийнятну в Житомирі за нинішними мірками суму, Ваших гостей приємно здивує неймовірно вишуканий і багатий стіл.

Телефонуйте, знайомтесь, домовляйтесь, якщо Вас зацікавила ця інформація – з Вами радо поспілкуються й організують Ваше незабутнє свято: 


(098) 200-47-89


Якщо Ви працюєте в центрі Житомира, п’ять хвилин прогулянки Лермонтовською і на Вас чекає смачний комплексний обід в барі “Колесо” з приємною музикою в затишній атмосфері. 

А будучи вдома, ви можете набрати вказаний номер мобільного і протягом години Вам доставлять свіжий фірмовий шашлик. Вартість мінімального замовлення – 300 грн., однак доставка по Житомиру – безкоштовна.

Шеф-кухар бару “Колесо” Арам радо зустрічає відвідувачів закладу