На Житомирщині 57-річний чоловік намагався винести з супермаркету спирте в дитячих рюкзаках. Фото

Чоловіка, який взяв у супермаркеті з вішака дитячі рюкзаки та склав туди спиртне, солодощі та інші товари, на виході з торгівельного залу зупинив охоронник, повідомляють в УМВС.

Втім, зухвалець не розгубився, і заявив тому, що є власником мережі супермаркетів.

За словами чоловіка, він особисто затвердив розпорядження, відповідно до якого може заходити до супермаркетів мережі в будь-якому місці країни та брати необхідний товар. А от охоронці, які не ознайомлені з цим розпорядженням та заважають йому винести з магазину продукцію, сьогоднішнім наказом будуть звільнені.

Ошелешені таким нахабством, працівники торгівельного закладу викликали міліцію. Правоохоронці встановили особу псевдо-власника: ним виявився 57-річний житель райцентру. У нього вилучили викрадене вартістю понад 3000 гривень.

“Нині розпочато розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років. Також триває перевірка щодо його можливої причетності до інших аналогічних правопорушень”