Нардеп Розенблат кличе житомирян на громадські слухання по території колишнього АТБ на Київській

Народний депутат України Борислав Розенблат закликав житомирян 12 грудня прийти на громадські слухання і вирішити, що має бути на місці знесеного АТБ. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Друзі! Ми маємо вирішити, що зводити на місці ангару-АТБ, який ми разом знесли! Я на минулому тижні звернувся з листами до першого заступника міського голови Сергія Сухомлина і секретаря міської ради Любові Цимбалюк і попросив якнайшвидше призначити громадські обговорення цього питання. Приходьте! Це наша спільна справа!”, – пише нардеп.

Борислав Розенблат також пообіцяв усіляко допомагати втіленню цього проекта у життя:

“12 грудня житомиряни мають остаточно визначитися і зробити вибір на користь того, що вони хочуть бачити на місці знесеного АТБ. Думаю, архітектори і митці підготують кілька проектів, а житомиряни оберуть той, який їм найбільш до вподоби. Я обов’язково буду на цих слуханнях, а також збираюся долучитися фінансово. Зокрема, якщо буде потреба, надам техніку, людей. Словом, зроблю все, щоб якнайшвидше облагородити те місце”,- зазначив Розенблат, коментуючи своє звернення до житомирян.

Він також сказав, що підтримує думку людей і вважає, що на цьому місці повинен бути сквер, місце відпочинку або якась зелена зона.

Нагадаємо, громадські слухання з метою визначення подальшої долі земельної ділянки по вул. Київська, 6 відбудуться 12 грудня 2014 року о 16.30 год. в залі Житомирського міського Палацу культури (м. Житомир, вул. 1 –го Травня, 12/5).