Найкрасивішою дівчиною Житомирського політеху стала третьокурсниця факультету економіки та менеджменту. Фото

За титул конкурсу краси «Королева ЖДТУ-2014»  2 листопада змагалося 16 студенток політеху із різних факультетів та спеціальностей.

Про це Репортеру повідомили в прес-службі Житомирського державного технологічного університету.

Головну перемогу, корону і стрічку «Королева ЖДТУ-2014» отримала студентка 3 курсу факультету економіки та менеджменту Катерина Біляченко. 

Учасниця № 15 Анна Чернишова стала Другою Віце-Королевою ЖДТУ. Компанію їй склала конкурсантка № 2 Людмила Галіна, якій надійшло кілька пропозицій на проведення фотосесій та навчання в модельному агенстві.

Міс «Глядацьких симпатій» стала учасниця № 8 – Каріне Дяченко, якій спонсори конкурсу подарували подорож по країнах Європи.

Дівчата змагались протягом чотирьох виходів – дефілювали в українському вбранні й віночках, у купальниках, вечірніх сукнях і представили танцювальну постановку.

Під час першого виходу, конкурсантки  читали лист-звернення до військовослужбовців, які наразі перебувають в зоні АТО на Сході країни.

“Повертайтеся скоріше, повартайтеся живими”, – гуртом виголошували дівчата і відправляли листи-літачки у глядацьку залу.

Співочі й танцювальні подарунки для глядачів підготували колишні й нинішні студенти Житомирського державного технологічного університету – Андрій Говорадло, Артем Кондратьев, Євгеній Кравчук та колектив «Гармонія» й інші.

Організатор конкурсу, а в минулому студентка та «Королева ЖДТУ» Світлана Невмержицька розповіла, що троє дівчат-переможниць автоматоматично отримують можливість позмагатися за звання «СтудМіс Житомир» і не лише представити свій університет на регіональному рівні, але й на всеукраїнському.