Продажі Apple Watch почнуться лише навесні 2015

Продажі розумних годинників Apple Watch почнуться не раніше весни 2015 року. 

Про це повідомляє техноблог 9to5Mac з посиланням на розшифровку внутрішньокорпоративного повідомлення співробітникам Apple від віце-президента Apple з ритейлу Анжели Арендтс.


Годинники по доступним цінам від best-time.biz/ua – Бест Тайм. Чекати наступного року не потрібно. купуйте вже сьогодні. Вибір – широкий!


Apple представила свій перший переносний пристрій – Apple Watch – на початку вересня разом з новими iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Глава компанії Тім Кук тоді заявив, що годинники вийдуть в продаж на початку 2015 року, проте точна дата поки не називалася. Виходячи з повідомлення голови Apple з ритейлу, під обіцяним «початком року» в компанії розуміють більш пізні терміни, ніж календарний старт 2015 року.

«Ми біжимо марафон і зупинятися не маємоь наміру. Ми вступаємо у святковий період, потім у китайський Новий рік, а потім навесні в продаж надійдуть нові годинники», – заявила у своєму відеозверненні Арендтс.

Якщо орієнтуватися на ці слова, то Apple Watch з’явиться на ринку вже після 19 лютого, коли святкується китайський Новий рік, а більш ймовірний їх вихід після 20 березня – саме цей час в США вважають початком весни. Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що компанія може випустити в продаж Apple Watch до Дня Святого Валентина 14 лютого.

Годинники від Apple будуть доступні в трьох основних модифікаціях – модель Apple Watch Sport, яка відрізняється від вологи й пилу, основна модифікація Apple Watch з екраном з сапфірового скла і зі сталевим корпусом, і Apple Watch Edition із золотим покриттям корпусу, а також сапфіровим склом. Крім того, годинники будуть доступні в двох розмірах – з діагоналлю екрана 38 і 42 міліметри.

Однак затримки із запуском пристрою на ринок дозволять іншим виробникам «оснастити» найбільш нетерплячих покупців розумними годинами вже в період новорічних свят. Так, Microsoft вже дозволяє оформити замовлення на розумні годинники Microsoft Band, які, серед іншого, сумісні з iPhone.