Промоутер Каната Іслама: Головкін, готуйся, ми йдемо!

Промоутер Каната Іслама Нельсон Лопес розповів про перспективи розвитку кар’єри казахстанського боксера. За словами фахівця, він хоче щоб Іслама прийняли в ППСК, а в якості місця проведення його боїв запропонував Алмати.

– Ми працюємо разом. Я не можу вивести його на більш високий рівень своїми силами, так як Канат НЕ американський боксер, а казахстанець. Він був частиною клубу «Астана Арланса» – цей клуб входить в систему ППСК «Астана». Я не бачу проблем у тому, щоб вони допомогли просувати Каната і мою компанію, частиною якої можуть стати молоді та перспективні боксери.

– Я знаю, що опоненти Каната не такі сильні, але ми зараз працюємо, щоб підняти свій рейтинг. Ми хочемо в майбутньому організувати великий бій і битися з найсильнішими боксерами планети. Наша мета – зійти на вершину, що дається не кожному. Ми хочемо бачити в суперниках, як і наші фанати, Сауля «Канело» Альвареса, Мігеля Котто, Флойда Мейвезера-молодшого і Менні Пакьяо. Хочемо вийти на трансляції каналів HBO і Showtime. Коли ми цього доб’ємося, складно сказати … Але Канат здатний на такі результати, тому це наша мета.

– У вазі Каната виконує соло одна з головних зірок світового боксу – Флойд Мейвезер-молодший. Ви говорите, що хочете бою з ним. Що потрібно зробити, крім рейтингу, щоб Флойд коли-небудь вийшов проти Каната на ринг?

– Я думаю, Флойд ніколи не вийде на бій проти Каната – він покине ринг до того часу, коли Іслам буде на вершині. Канат сильніше Пакьяо, б’є дуже потужно з обох рук. Флойд некомфортно себе почуває з лівшами, і це створить великі проблеми для Мейвезера в можливий поєдинок з Канатом. Це ще одна причина, чому цей бій не відбудеться. Мій боксер Емануель Аугустус в кращі часи створив проблеми для Мейвезера і витримав дев’ять раундів проти непереможного американця. А адже Канат обробляє Емануеля дуже впевнено. Іслам дуже сильний і в майбутньому може створити великі проблеми для Геннадія Головкіна. Я б сказав: «GGG, готуйся, ми йдемо!» Немає сумнівів, що Каната можна вивести в топ-списки всіх організацій, і він може битися з усіма найсильнішими боксерами світу.

– Так, наступного року плануємо організувати велике шоу в Алмати. Можливо, таких вечорів буде два. Опрацьовуємо варіанти. Можливо, в цих вечорах вийде і другий казахстанець – Жанхож Турар.

– Я хочу зробити з Каната першого чемпіона, і ми працюємо над цим. Успіхи Каната будуть найкращою рекламою моїх можливостей, і я буду радий допомогти й іншим обдарованим боксерам.

Нагадаємо, раніше олімпійський чемпіон з боксу Ермахан Ібраімов заявив, що Канат Іслам міг би вийти на ринг в Астані. Казахстанец виграв всі 18 боїв і хоче вступити в ППСК «Астана». А для майбутніх промоутерів hh.ua пропонує здійснити свої амбіції – http://hh.ua/catalog/Marketing-Reklama-PR/Promouter