Раупов “закрив для себе сторінку “УДАРу”

8 листопада, на розширеному зібранні партійного активу Житомирської обласної організації «УДАР», народний депутат Верховної ради України 7-го скликання, Рустам Раупов заявив про складення повноважень голови обласної організації політичної партії «УДАР».

Він подякував активу за плідну співпрацю та підтримку.

«Сьогодні я перевернув і закрив у своєму житті сторінку «УДАРу». Ми разом з вами, партійцями, які стали мені побратимами, будували структуру обласної організації від самого початку заснування Партії, з 2010 року. Разом пройшли довгий і нелегкий шлях, включаючи Майдан, з першого по останній день. Я пишаюся тим, що на Житомирщині мі партійній квиток був під номером 1».

Також Рустам Раупов згадав, що все має свій початок і свій кінець. «Я йду з позитивним настроєм, без образ та звинувачень на жодну адресу. Проте, як людина честі, не пробачаю зради. З партійцями у нас відбулася відкрита та чесна розмова, сподіваюся ми порозумілися. До того ж я завжди поруч, організацію не полишаю і готовий прийти на допомогу при необхідності».

Стосовно майбутніх планів, Раупов запевнив, що залишається активним у політиці та наголосив, що справи завжди вагоміші за слова.

«Для мене Майдан не закінчився, моя основна боротьба ще попереду. «Роби, як потрібно і буде, що має бути». У моєму житті почався новий етап. Маю честь і Слава Україні!».