У Києві зі зброєю та наркотиками затримали двох житомирян. Фото. Відео

Міліція Дніпровського районного управління столичної міліції затримали двох осіб, які перевозили у автомобілі зброю, пакети з речовиною рослинного походження та приладдя для наркотичної лабораторії.

Про це повідомляють у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Екіпаж патрульної служби міліції під час патрулювання території звернули увагу на водія та пасажира, які сиділи у припаркованому на узбіччі дороги автомобілі. 

Молодики поводилися підозріло і помітно нервувалися. З метою перевірки документів правоохоронці звернулися з проханням до водія вийти з автомобіля. І саме в той момент, коли керманич простягнув водійське посвідчення, з його кишені випав шприц.

Міліціонери затримали чоловіків. По радіозв’язку доповіли про подію в чергову частину райуправління. На місце прибула слідчо-оперативна група та співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Під час огляду автомобіля в присутності понятих в салоні було виявлено пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору. З багажника вилучено пристрій, схожий на пістолет, запчастини до рушниці, пластикові каністри з невідомою речовиною, лабораторні електронні ваги та різне приладдя для нарколабораторії.

Затриманими виявилися молоді чоловіки віком 23-х та 28-ми років. Обидва – уродженці Житомирської області. Вони по–різному надали пояснення з приводу вмісту свого автомобіля.

Старший чоловік в категоричній формі заперечував свою причетність до знайденого в салоні та багажнику його транспортного засобу. Повідомив, що все зазначене належить його знайомим, яких він вчора підвозив.

Молодший чоловік був оригінальнішим. Стверджує, що з усього вилученого йому належить лише коробка зі скляними ємностями. Мовляв, у нього хобі таке, переливати, вимірювати….

Слідчим відділом Дніпровського районного управління розпочато кримінальне провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.