У Житомирі місцеві “гопники” на автовокзалі пограбували 18-літнього хлопця з району

Хлопець повідомив правоохоронцям, що зловмисник відібрав у нього мобільний телефон та майже 400 гривень.

Про це репортер повідомили в УМВС.

“Юнак розповів, що напередодні у власних справах затримався в обласному центрі. Коли ж приїхав на автостанцію, виявилося, що автобус уже вирушив у райцентр, а тому він змушений був залишитися тут на ночівлю, – повідомив дільничний інспектор міліції Житомирського МВ УМВС Володимир Цівінський. – Близько 4-ї години ранку юнак прокинувся від того, що хтось термосив його за плече. Якийсь хлопець сказав, що його чекає на вулиці знайомий і пішов геть.”

Спросоння потерпілий не подумав про те, що такі обставини досить дивні і навіть небезпечні, а тому на вулиці підійшов до групи молодиків. Один з них став вимагати у хлопця вигаданий борг, коли ж він відмовив – погрозами примусив віддати телефон та гроші.

“Ми детально розпитали заявника про прикмети грабіжника, допомогло й те, що він запам’ятав його прізвисько, – зауважив Володимир Цівінський. – Відтак вдалося встановити особу зловмисника, а у подальшому й затримати його.”

Грабіжником виявився 18-річний житомирянин, який уже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення. У нього вилучили викрадений мобільний телефон.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує позбавлення волі на строк до 4 років.