Віртуальний офіс в Києві

Для того, щоб позначити комплекс колективних офісних послуг, останнім часом досить часто використовують термін «Віртуальний офіс». 

Віртуальний офіс в своєму класичному визначенні, в обов’язковому порядку містить наступні ознаки офісу типового: юридична адреса організації для отримання бухгалтерських документів і кореспонденції, віртуальний телефонний номер, можливість приймання і відправлення факсу і пошти. 

За окрему плату в організацію віртуального офісу можуть бути включені послуги з прийому вхідних дзвінків, послуги секретаря, оренда залів для проведення тренінгів, прес-конференцій і переговорів.

Багато компаній здійснюють оренду віртуального офісу, щоб отримати досить дешевий і ефективний інструмент для спілкування з клієнтами в регіоні їх проживання. Наявність місцевого юридичної адреси створює враження того, що компанія має офіс або офіційне представництво в якомусь конкретно взятому регіоні. 

Віртуальний офіс в Києві Regus– це комплекс послуг:

престижну поштову адресу та обробка кореспонденції

прийом дзвінків секретарем

можливість провести ділову зустріч в офісі в центрі Києва.

Все це ви можете отримати,  не орендуючи постійний офіс.

Крім того, оренда віртуального офісу з адресою в історичному та бізнес-центрі Києва, справляє позитивний вплив на імідж компанії в очах її потенційних клієнтів. Якщо компанія може дозволити собі мати офіс в престижному бізнес-центрі міста, то, з великою часткою ймовірності, йдеться про солідну фірму, а не про чергову однодневку.

Отже, яку реальну вигоду Ви отримаєте від віртуального офісу в Києві від Regus?

– Діловий імідж Вашої компанії

– Реальний офіс для переговорів

– Послуги секретаря

– Довіра клієнтів і партнерів.

Переваги роботи з  компанією Regus:

Гнучкість – колектив допоможе підібрати пакет послуг, відповідний саме Вашому бізнесу

Економія – часу, сил і грошей

Зручність і престиж – всі офіси розташовані в діловому центрі Києва.

Regus– це рішення для людей і компаній, що йдуть в ногу з часом. Вам  пропонуть скористатися послугою, популярною за кордоном і тою, що стрімко розвивається в Україні. Сьогодні віртуальними офісами користуються як невеликі фірми, початківці світу бізнесу, так і великі бренди, що відкривають представництва в різних країнах. Звертайтесь і дізнавайтесь більше на www.ru.regus.ua