Зек, під час етапу до Бердичівської колонії, умудрився “замінувати” 5 канал та два вокзали у Києві

 15 листопада, з другої години дня невідома особа чоловічої статті повідомляла правоохоронні органи про наявність вибухових пристроїв утрьох різних місцях.

З початку це був Центральний залізничний вокзал столиці, згодом телевізійна студія «5 каналу» і на завершення – вокзал станції Бородянка.

І тепер міліція встановила жартівника, повідомляє СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

У ході проведення оперативних заходів працівниками карного розшуку встановлено, що телефонували з мобільного телефону, а  власник в даний час відбуває покарання за вчинений грабіж.

Дзвонив він  під час переведення для постійного місця відбування покарання із СІЗО міста Києва до колонії суворого режиму Бердичева.

Знаходячисьу спеціальному вагоні для етапування засуджених, 38-річний уродженець міста Нова Каховка Херсонської області передзвонив тричі, а потім вимкнув телефон.

Маючи цілий арсенал судимостей за тяжкі злочини, він у вчинені правопорушення зізнався, а свою поведінку пояснив тим, що хотів перешкодити своєму переведенню в колонію. Загалом за ґратами чоловік провів вже більше 20-ти років свого життя.

Будучі позбавленим волі за скоєне пограбування, злодій телефонним дзвінком про замінування додав собі ще 4 роки. 

Цікавим є те, що у 2013 році засудженого переводили із Житомирського слідчого ізолятора до колонії суворого режиму міста Бердичів. Тоді він теж вирішив, що неправдиве повідомлення про замінування залізничних вокзалів вищевказаних міст якось зарадить цьому.