Житомирські школярі передали військовим в АТО листи-малюнки. Фото

Учні 4-А класу ЗОШ № 36  м. Житомира передали військовим одного з дивізіонів 26-ї Бердичівської артилерійської бригади, які зараз знаходяться на Сході України і обороняють нашу державу, листи підтримки і малюнки.

Листи військовим передали в жовтні з допомогою солдата 26-ї Бердичівської артилерійської бригади, житомирського журналіста Олександра Крижанівського, який приїхав в Житомир під час короткострокової відпустки. За словами військового, листи бойовим товаришам вже передав. Військові дякують малечі за підтримку і кажуть, що кожен лист є особливим.

У листах маленькі житомиряни дякували військовим за мужність і героїзм, а також за те, що ті охороняють їхній спокій і спокій їхньої родини, захищають Батьківщину від ворогів. Крім того, бажали українським бійцям перемоги, а головне повернутися живими до своїх рідних і щоб їх беріг Бог.

За словами класного керівника Оксани Петрової, кожна дитина писала в листі те, що вважала за потрібне.

“Доброго дня, дорогий солдате! Я живу разом із сестрою. У 8 років я лишився сиротою. І я не хочу, щоб інші діти залишилися без батьків. Я молю Бога, щоб Ти і твої друзі та інші воїни, які захищають нас і нашу державу, вернулися живими і здоровими в свої домівки. Бажаю вам за ваш героїзм прожити багато років у мирі та злагоді. Твій подвиг і героїзм, солдате, в наших душах назавжди!”, – написали солдатам діти.

.

Аліна Дембіцька