Житомирський ІнБев-Полісся-НПУ в першому матчі першості України з футзалу з киянами зіграв внічию. Фото. Відео

В Житомирі ФК ІнБев-Полісся-НПУ в стартовому матчі першості України з футзалу зіграв в нічию з київським Епіцентром К3, пише Спортивний Житомир.

9 листопада, житомирська команда ІнБев-Полісся-НПУ стартувала в чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги. В домашньому поєдинку наші футзалісти приймали київський Епіцентр К3, який вважається одним із фаворитів турніру.

Традиційно на гру в СК Динамо прийшло декілька сотень уболівальників, які ледь вмістилися в залі.

На 18 хвилині, після небезпечної контратаки, гості заробили право на небезпечний штрафний. Сорокін зміг відбити удар, але на добиванні першим виявився Олег Шайтанов. Після серії рикошетів м’яч все-таки залітає у наші ворота – 0:1.

В другому таймі житомиряни нарешті знайшли свою гру і з перших хвилин кинулися відігруватися. Вже на третій хвилині ця активність принесла результат. Отримавши право на кутовий, Сергій Литвиновський точно віддав пас на Андрія Ткачук. Той п’яткою перевів м’яч в дальній кут воріт без шансів для голкіпера.

Після цього гра вирівнялася. Обидві команди мали непогані шанси, щоб вийти вперед. Але до кінця матчу рахунок так і не змінився – 1:1.

Для житомирян цей сезон в професійній футзальній лізі став другим. Минулого року команда під назвою ІнБев дебютувала в першості і показала себе серйозним суперником. 

Наші футзалісти вийшли до другого раунду чемпіонату і їм лише трохи не вистачило, аби пробитися у фінал. Цього разу команда серйозно підготувалася до сезону, об’єднавши свої зусилля із столичною Київ-НПУ та місцевим СК Візаж, що відобразилося в оновленій назві – ІнБев-Полісся-НПУ. 

Задачі на сезон відповідні – вийти у фінал чотирьох першої ліги.

У першості України наступну гру ІнБев-Полісся-НПУ зіграє на виїзді проти ковельської команди Шанс-Авто-Володимирівка 14-16 листопада.