Житомирський футзальний клуб стартує в першій лізі України

Вже цієї неділі, 9 листопада, відбудеться найгучніша спортивна подія цієї осені в Житомирі – місцевий МФК ІнБев стартує в першій лізі України з футзалу

На радість фанам першу гру житомиряни зіграють вдома, а їх суперником стане одна з найсильніших київських команд – Епіцентр К3. Цей матч стане генеральною репетицією для житомирян перед кубком України з футзалу. Адже вже в середу, 12 листопада, знову в Житомирі ІнБев гратиме перший кубковий поєдинок знову з Епіцентром К3.

Житомиряни цього сезону об’єднали зусилля із столичною командою Київ-НПУ та гратимуть під оновленою назвою – ІнБев-Поліссся-НПУ. Завдання на сезон максимальні – виграти кубок та вийти у фінал першості України. Відтак матчі обіцяють бути напруженими, цікавими та видовищними.

Неділя, 9 листопада Першість України з футзалу, 1 тур Середа, 12 листопада Кубок України з футзалу, попередній етап

МФК ІнБев-Полісся-НПУ – Епіцентр К3 (Київ)

МФК ІнБев-Полісся-НПУ – Епіцентр К3 (Київ)
Початок матчу – о 14.00 Житомир, ФОК Динамо Початок матчу – о 18.00Житомир, ФОК Динамо

Епіцентр К3 – досвідчена команда з Києва, створена ще 2006 року. Має чимало нагород, виграла більше 20 локальних турнірів. Позаминулого сезону дійшла до півфіналу кубку України, а минулого – до групового етапу першості. Втім невдало – Епіцентр К3 програв всі відбіркові матчі, посівши останню позицію в групі.

Нагадаймо, що минулого року МФК ІнБев дебютував у першій футзальній лізі України. Команда змогла пройти груповий етап змагань і завершити сезон на третій позиції групи А другого етапу

Загалом наші футзалісти провели 16 матчів в професійній лізі, з яких виграли 9. Успішно зіграли житомиряни і в кубку України, дійшовши до фіналу восьми, де програли чемпіону екстра-ліги. А ціього літа житомиряни стали бронзвоими призерами чемпіонату світу в Бразилії. До речі, Епіцентр в 2011 році став переможцем цих змагань.