Житомирянка у Києві влаштувала бордель. Фото

Оперативники Дніпровського районного управління столичної міліції затримали 35-річну уродженку Житомирської області, яка приїхала до столиці та за два дні організувала бордель.

Про це повідомляють у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Панянка винайняла двокімнатну квартиру. Потім розмістила в мережі Інтернет оголошення про набір на роботу дівчат з приємною зовнішністю. Чекати довго не довелося. Наступного дня вже телефонували бажаючі «працевлаштуватися». Для початку зловмисниця вирішила прийняти на «роботу» лише одну 22-річну жінку.

Працювали за стандартною схемою. Клієнти знаходили об’яву в Інтернеті та телефонували за вказаним номером. Їм відповідала організаторка, яка розповідала про ціну та можливі послуги. В разі домовленості відправляла «гостя» на зйомну квартиру.

Вартість послуг складала від 250 гривень за годину, половину заробленого повія віддавала «роботодавцю».

Під час санкціонованого обшуку в «будинку розпусти» правоохоронці вилучили чималі кошти, мобільні телефони та контрацептиви.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 статті 302 Кримінального Кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.