​Зовнішність оновленої Mazda6 перестала бути секретом

У глобальній Мережі з’явилися зображення седана Mazda6, котрий пережив рестайлінг – вони були відскановані з рекламної брошури, випущеної в Японії і присвяченій версії седана для місцевого ринку, яка іменується Atenza. 

Ймовірно, аналогічним доопрацюванням піддасться і європейська модифікація.

Судячи з поширеним зображень, сімейство Mazda6 чекають злегка допрацьована решітка радіатора з хромованою окантовкою, модернізована головна оптика і інше оформлення переднього бампера – в основному тих його частин, де поміщаються протитуманні фари. 

Задня частина моделі отримає трохи переоформлені ліхтарі і дещо інший бампер. Стверджується, що внесені зміни зроблять Mazda6 ще більше схожою на концепт Takeri, представлений ще в 2011 році.

Доопрацювань в інтер’єрі теж небагато. В основному, вони полягають в оформленні центральної консолі і тунелю. Наприклад, сенсорний монітор тепер встановлюється таким же чином, як і в Mazda3, кілька модернізований блок клімат-контролю, а також, судячи з фотографій, Mazda6 отримала електричний гальмо стоянки.

Передбачається, що дебют оновленої Mazda6 для глобального ринку відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі, який стартує вже цього місяця. Найімовірніше, японська компанія покаже одночасно і седан, і універсал. 

Крім того, Mazda обіцяла представити на виставці зовсім новий компактний кросовер CX-3.


Интернат-магазин http://promate-rus.com/ предлагает аксессуары для телефонов, гаджетов,  планшетов, аксессуары для автомобилей и даже мотоциклов. Все они разработанные за последними достижениями науки и техники.