Форд зробить пікап F-150 гібридним

Завдяки неабиякої частки алюмінію в конструкції нове покоління популярного пікапа стало значно легше попередника, і це одразу позначилося на витраті палива.

Але в Форд розраховують зробити свій F-150 ще більш економічним, застосувавши  вже традиційні рішення.

Робота над гібридною модифікацією пікапа вже ведеться. Про це порталу Autoblog заявив глава департаменту розробок Форд Радж Наїр, причому, за його словами, інженери компанії працюють над цим завданням досить інтенсивно. 

Таким чином, можна очікувати появи гібридної модифікації Ford F-150  найближчим часом. Варто відзначити, що раніше Наїр заявляв, що Форд поповнить свою модельну гамму гібридними позашляховиками до 2020 року.

Поки не уточнюється, яку саме силову установку отримає гібридний пікап. Невідомо навіть, розробляється вона на базі бензинового або дизельного двигуна. Проте представники Форд вже встигли заявити, що в нинішніх економічних умовах гібрид виявиться краще дизеля.

Видання Autoblog зазначає, що основні конкуренти Форда на ринку пікапів, концерн General Motors, теж один час планували випустити на ринок гібридну модель, однак зараз роботи з її створення згорнуті.


Магазин садово-парковой техники “GardenShop” предлагает оборудование навесное для мотоблока. Все это можно легко купить в Киеве. Обращайтесь.