Маленькі житомиряни отримали від Борислава Розенблата більше тисячі подарунків до Дня святого Миколая. Фото

Більше тисячі подарунків до Дня святого Миколая від народного депутата України Борислава Розенблата отримали маленькі житомиряни. 

Нардеп привітав вихованців шкіл-інтернатів, дитячих розподільників та соціально-реабілітаційних центрів міста,  повідомляє його прес-служба.

«Я доручив своїм помічникам сформувати список учбових та лікувальних закладів Житомира, які опікуються дітьми-сиротами та дітьми-інвалідами. У роботі над списком мені також допомогла депутат Житомирської міської ради Неля Ковалюк. Впродовж тижня ми розвозили подарунки діткам»,- розповів Борислав Розенблат.

Нардеп також зазначив, що у День святого Миколая він особисто відвідав кілька таких закладів, поспілкувався з керівництвом про проблеми, з якими вони стикаються.

«Їм дуже важко: і педагогам, і лікарям, і батькам, і діточкам. Я вважаю, що люди, які мають трошки більші можливості, мають надавати допомогу, матеріально і морально підтримувати такі центри і таких діток. Особливо важливо не забувати про них у святкові дні», – зазначив народний депутат від Житомира.

На своїй сторінці у Facebook Борислав Розенблат також привітав зі святом усіх житомирян і побажав здоров’я, щастя, благополуччя і, звичайно, миру.