​Модні шапки і шарфи сезону осінь-зима 2014-2015

Погана погода – це не привід впадати у відчай, а прекрасний привід купити собі затишні і модні аксесуари, які зігріють вас в холоди. 

Читайте, які шапки (или смотрите зимние шапки) та шарфи будуть в тренді цієї осені.

В’язані шапки, як завжди, займають лідируючі позиції серед модних головних уборів зими 2014-2015. І це не дивно: настільки прості головні убори виглядають стильно, відмінно зігрівають в холоди і підходять до будь-якого стилю одягу! 

На показах сезону зима 2014/2015 дизайнер Rebecca Minkoff продемонструвала об’ємні і подовжені в’язані шапки, які чудово виглядали на моделях, одягнених як в спортивні, так і в класичні наряди. Її колеги з Lacoste віддали перевагу круглим в’язаним шапочкам, щільно облягаючим голову, а ось дизайнери Rag & Bone показали незвичайні моделі – шапки з отвором для волосся.

Але самою незвичайною моделлю зміг похвалитися знаменитий дует Dolce & Gabbana: їх в’язана шапка-шолом була поза конкуренцією!

І хоча не у всіх вистачить сміливості надіти такі головні убори, дивлячись на образи з подіумів, стає ясно одне: в’язані головні убори можуть бути різних форм, фасонів і відтінків, з декором або без нього, але вони як і раніше не втрачають своєї актуальності, так що вибір тільки за вами!