Розбавити сірий зимовий образ? Легко!

4 поради для тих, хто хоче бути в тренді навіть тоді, коли відмерзають всі кінцівки.

Я з тих людей, у яких алергія на зиму. Не на холод, мороз, сніг та мряку, а саме на зиму. З приходом цієї пори року у мене починається криза натхнення, псевдо-депресія і, єдине, чого мені хочеться, сидіти під батареєю, закутатись в теплющій плед, і пити гарячий какао з печеньками.

Причин до такого стану величезна безліч, але одна з головних: я не можу одягнутися по-людськи, стильно, модно, в тренді – називайте це як хочете. Я не ношу натуральне хутро, парки стали мейнстрімом, а свою штучну шубу я ще не зустріла, в пальто я мерзну, і, здається, що взимку весь світ проти мене.

Але нещодавно я вирішила проаналізувати свій гардероб, переглянути підбірки стріт стайл, почитати статті на тему і знайшла 4 способи розбавити нудний зимовий образ. Всі ці поради заїжджені до не можна, але чомусь взимку вони забуваються. Повторимо?

1 Шарф

Неможливо не оцінити внесок цього аксесуара в індустрію моди. Шарфи розбавляють будь-який образ: будь то тоненька шовкова шаль з ніжним річним сарафаном, або величезний плед великої в’язки з пуховиків а-ля «лижний курорт».

2 Головний убір

Мало того, що вуха не мерзнуть, так ще й в тренді. У цьому сезоні у нас неймовірно модними стали помпони, велика в’язка, яскраві кольори.

3. Сумка

Більшість вважає, що взимку можна носити тільки темні сумки, відповідні за кольором до взуття або верхнього одягу. Давайте забудемо про ці стереотипи і не будемо прибирати літні сумки далеко в шафу. В сіру холодну пору біла або світло-рожева сумка виглядатимуть яскраво, помітно й дуже позитивно. Темні сумки можна комбінувати зі світлим одягом чи гарним годинником від http://timebar.ua/, такий образ буде виглядати свіжо і своєчасно.

4. Ремінь як пояс

Моє головне відкриття. Торік оверсайз пальта підкорили серця модниць по всьому світу! Цього року я пропоную їх оновити. Прямо зараз візьміть будь-який ремінь, надіньте своє пальто, і затяніть ним талію на вузол. Я провернула цю операцію з кожною верхнім одягом, яку знайшла у своїх засіках. Будь-яке пальто, куртка, парку або жакет в один момент змінюють свій зовнішній вигляд завдяки цьому легкому штриху.