У Коростені 23-річний молодик під час застілля вбив свого 40-річного колегу та порізав його дівчину. Фото

До чергової частини Коростенського МВ УМВС надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що реанімаційному відділенні помер 40–річний чоловік, доставлений з власного дому каретою «швидкої допомоги».

Лікарі діагностували поранення, несумісне з життям, повідомляють в УМВС.

На місце події, за адресою проживання померлого, негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Опитавши можливих свідків і очевидців, правоохоронці з’ясували, що напередодні увечері у квартирі загиблого був «бенкет» за участю його співмешканки та знайомого хлопця. 

Згодом саме гість за невідомих обставин зник із квартири, покинувши у ній поранених господарів. Попередньо встановивши прикмети молодика, оперативники розпочали його розшук.

За кілька годин правоохоронці затримали на одній з вулиць Коростеня підозрюваного молодика. Той уже встиг частково протверезіти та пригадав, що вчинив лихе.

“Я знаю, що поранив товариша, був неправий, – зізнався підозрюваний, – та це горілка у всьому винна. Ми працювали разом, а потім і випивали часто. І жінку поранив. Оковита до гріха довела.”

За попередніми даними, під час застілля між 40-річним господарем та його 23-річним гостем виникла суперечка, у розпалі якої молодик вхопив зі столу кухонний ніж та наніс смертельне поранення чоловіку. Почувши сварку між товаришами, до кімнати зайшла співмешканка господаря. Розлючений гість різонув жінку по шиї та кинувся геть. Оговтавшись, потерпіла викликала «швидку допомогу».

Наразі жінка перебуває на стаціонарному лікуванні в міській лікарні, загрози її життю немає.

За вчинення вбивства чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.