У Житомирі фонд “Щаслива лапа” вчитиме школярів любити тварин

1-го грудня 2014 року Благодійний Фонд «Щаслива лапа», що займається вирішенням проблеми безпритульних собак розпочинає активну діяльність у Житомирі. 

До цього часу організація допомагала городянам з пошуком загублених собак та влаштуванням безпородних. Одним з основних напрямків діяльності Фонду є виховання покоління, що гуманно ставиться до тварин, у тому числі і до безпритульних. 

Саме тому, в рамках проекту Біоетика, лектори Фонду проводитимуть інтерактивні заняття у школах Житомира на тему гуманного ставлення до тварин. Програма занять схвалена психологами та педагогами столичних ВУЗів та розрахована на аудиторію від 10 до 30 учнів для молодшої, середньої та старшої шкіл. 

Благодійний Фонд «Щаслива лапа» веде активну діяльність з 2012 року. За цей період Фонд розпочав реалізацію низки проектів з метою комплексного та гуманного вирішення проблеми безпритульних тварин. Завдяки ефективній системі пошуку загублених собак, 528 власників знайшли своїх чотирилапих друзів. Також, Благодійна організація допомогла прилаштувати 600 собак, і тепер в них є затишний дім. 

На сьогоднішній день «Щаслива лапа» опікує понад 530 собак у 15 притулках Києва та Київської області. А в рамках проекту Біоетика було проведено понад 1800 лекцій у навчальних закладах столиці, учасниками яких стали близько 42 000 школярів.

З будь-якими питаннями звертайтеся за тел..: +38 067 538 58 74, або пишіть на pr@happypaw.ua