В Карпатах масове вбивство: уродженка Житомирщини, її чоловік і троє дітей. Фото

16 грудня, в лісі під Микуличином знайшли п’ять мертвих тіл: троє дітей віком від двох до семи років, чоловік та жінка, передає Галицький Кореспондент

Жінка була уродженкою Житомирщини, працювала в Чернівцях у найбільшому будівельному гіпермаркеті. За даними прокурорів, тут же працював її співмешканець. 

Де зупинилася родина в селі, ніхто не знає. З 14 до 16 години вони прийшли у пункт прокату лиж та попросили, аби їм порадили, куди поїхати на екскурсію. Чоловік, що працює на прокаті лиж, викликав таксиста.

 Таксист їх відвіз на місце, де люблять відпочивати місцеві, це за сім кілометрів від дороги. Батько сімейства відпустив таксиста і родина залишилася в лісі. Неподалік того місця і знайшли тіла.

Працівник нафтоперекачувальної станції робив об’їзд, в нього поламалася машина. Коли чоловік її ремонтував, побачив маленького хлопчика, який покликав на допомогу. Потім дитина зникла з поля зору. Чоловікові допомогли перетягнути машину. Тоді він розповів, що бачив невідому дитину. Щоб з’ясувати, що хотів хлопчик, чоловіки зайшли в ліс. Там вони знайшли п’ять трупів.

Пізніше, під час брифінгу, в Івано Франківському УМВС повідомили, що перша і найголовніша версія – вбивство дітей батьками і самогубство батьків. Хто, коли і як здійснив постріли належить з’ясувати слідству.

Оскільки немає слідів боротьби та особисті речі і гроші у потерпілих не зникли, то версію пограбування слідство не розглядає. Водночас відпрацьовується ряд інших можливих версій події.

При цьому, колишній чоловік жінки твердить, що версія міліції – підстава. 

З місця події вилучено зброю – мисливську рушницю. Вона, до речі, не перебуває на обліку у правоохоронців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 п.п. 1,2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.