Житомирська “Самопоміч” влаштувала для школярів вік-енд у Львові з аудієнцією у мера

Більше 30 учнів житомирської ЗОШ №28 цими вихідними відвідали Львів.

У ці дні в культурній столиці України проходить різдвяний ярмарок.

Поїздку організувала житомирська “Самопоміч”, водночас, приймаюча сторона продемонструвала гостинність, подарувавши житомирським школярам екскурсії центром міста та зустріч з міським головою Андрієм Садовим у львівській міській раді.

Меру Львова житомирські діти подарували цукерки, сувенір і словесне побажання миру й процвітання, Андрій Садовий запросив дітей після закінчення школи навчатися у львівських ВУЗах.

Керівник Житомирської “Самопомочі” Наталія Чиж відчуває у Львові прогресивну європейську атмосферу, саме тому, на її переконання, сюди треба привозити на екскурсії дітей.

“Діти – це наше майбутнє, а Львів – культурна столиця України. Тому було й вирішено привезти сюди на екскурсію наших житомирських школярів. Такі поїздки ми організовуватимемо періодично”, – сказала Наталія Чиж.

Також вона додала, що Житомирська “Самопоміч” скористається напрацюваннями Андрія Садового в сфері управління містом та запросить до роботи у міській раді порядних професійних житомирян, готових до праці на розвиток міста.