​Доступні металопластикові вікна в Житомирі від компанії ВІЗАЖ

Якщо говорити про виробництво металопластикових вікон компанією «Візаж», то вони представлені в самих різних конфігураціях, що найбільш вигідно розширює вибір споживача. 

У каталогах компанії представлені: круглі, прямокутні, трикутні, загострені, багатокутні вікна, а також вікна у формі трапецій і арок як з профілю TROCAL, так і з профілю KBE. Встановлення вікон відбувається не тільки в м. Житомир, але й по всій Житомирській області та в м. Київ.

Фірма «Візаж» є однією з лідируючих на ринку продажу та виробництва металопластикових конструкцій в Житомирі. Основний список продукції: металопластикові вікна та двері, склопакети, алюмінієві конструкції (перегородки, вікна, двері), ворота, ролети та інші віконні конструкції що виготовляються з якісних матеріалів відомих німецьких виробників. 

Постачальниками матеріалів для нашої продукції є світові виробники, такі як концерн profine GmbH (конструкції з профілю Trocal Balance 70мм, Trocal 88мм, КВЕ System 70мм, КВЕ System_58мм). У м/п конструкціях компанії використовується тільки протизламна фурнітура WINKHAUS Activ, WINKHAUS Pro Pilot (Німеччина) та ACCADO (Туреччина). Компанія «Алютех», яка постачає ролетні системи, секційні ворота, алюмінієві системи.

Особливістю виробника TROCAL є наявність величезної колірної бази профілів, тому якщо у вас незвичайний дизайн квартири або будинку, який вимагає виконання віконних конструкцій в якомусь певному кольорі, ви правильно зробили, що звернулися в компанію «Візаж», ми вам допоможемо!

Торгова марка KBE, яка досить міцно увійшла на ринок виробництва якісної сировини для металопластикових конструкцій і вже більше 25 років тримає марку. Використовувана сировина відрізняється складною хімічною формулою, завдяки якій продукт на виході – надзвичайно високої якості.

Чекаємо на вас!

Компанія «ВІЗАЖ»

м. Житомир вул. Перемоги, 10

тел.: (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41 Веб-сайт: http://visage.zt.ua/