Киргизія закликає до розширення відносин з Іраном

Киргизький міністр закордонних справ Ерлан Абдильдаев закликав до розширення зв’язків з Іраном у всіх областях і, насамперед, у сфері парламентських відносин. 

Абдильдаев висловив дану пропозицію на зустрічі з главою Групи парламентської дружби Ірану і Киргизії Алі Каейді в Бішкеку.

Міністр закордонних справ Киргизької Республіки також додав, що парламенти двох країн відіграють важливу роль у налагодженні відносин між двома країнами і сприяють полегшенню двосторонніх відносин. 

Разом з тим Абдильдаев підкреслив, що Іран і Киргизія мають подібні уявлення з питань регіонального розвитку і додав, що обидві країни мають значний невикористаний потенціал.

Вказуючи на історичну та культурну спільність двох країн, Kaейді, зі свого боку, закликав до зміцнення взаємних парламентських відносин.

За інформацією ЗМІ, іранський парламентарій також вказав на те, що Іран не бачить жодних обмежень для розширення відносин з Киргизстаном.


Lux Carpets – пропонує широкий вибір Персидських коврів. Увест спектр та різновид товарів з Ірану можна за посиланням -http://luxcarpets.com/products/category/subcategory/kover/iran