Модні светри 2015

Светр можна по праву назвати нашим головним зимовим союзником. 

А почалося все, як це часто буває в світ моди, з мадемуазель Шанель …

Складно уявити, але на початку минулого століття те, що ми зараз називаємо светром, носили спортсмени-легкоатлети. Це були прості в’язані кофти без застібок. З легкої руки Коко Шанель, в’язані кофти спортсменів перетворилися в універсальний предмет гардероба.

Погодьтеся, у кожної з нас, разом і з білою блузкою від, напр., http://bisou.com.ua/women/bluzy/, в гардеробі присутній джемпер (светр, пуловер). У розпалі зима, ми дочекалися настання нового року. Що він принесе нам? Напевно, це знають тільки зірки, а от які моделі джемперів будуть актуальні в новому 2015, можна дізнатися прямо зараз.

Об’ємні візерунки.

Найбільш актуальні варіанти:

велика в’язка

геометричні переплетення

коси

джгути

Рельєфні візерунки в різних варіаціях стали просто хітом минулих показів. Дуже красиві речі з елементами складних візерунків показали у своїх колекціях Rachel Zoe, Michael Kors, See by Chloe, Vionnet, Novis і багато інших.

Такі моделі светрів відмінно комбінуються з будь-якими брюками, джинсами, скинни і спідницями. Деякі дизайнери пропонують ще більш цікаве поєднання светри з сукнею. Якщо у вас  проблеми з фігурою, то краще не підкреслювати їх рельєфними візерунками. Оптимальний варіант для вас – прості светри щільної в’язки.