Поради щодо вибору натяжних стель

Натяжні стелі з кожним днем стають дедалі популярнішими.

За їх допомогою власники житла створюють неповторний і оригінальний інтер’єр, що милує око і приносить в приміщення затишок. 

Натяжні стелі – це надміцна плівка, яка натягується на особливий каркас, що закріплюється на основній стелі. Така система монтажу дозволяє отримати ідеально рівну поверхню, зовні імітує тверду стелю.

Як правило, даний товар виробляється з ПВХ-плівки. Цей варіант завжди дозволяє отримувати ідеальні покриття. Важко не здивуватися великому асортименту натяжної плівки. Можна підібрати і оксамитову поверхню, і мармурову, і глянсову.

Стелі з полівінілхлориду поділяють на такі види:

глянець – дозволяє створити ефект красивого дзеркального відображення;

перламутр – прикрасить кімнату ефектом переливання кольорів;

матові – прийнято вважати суворої варіацією;

напівпрозорі – зовні схожі з матовим склом;

сатинові – віддають трохи ефектом світлового віддзеркалення;

«Металік»;

«Зоряне небо».

Пам’ятайте, що натяжні стелі будуть чудово виглядати практично з будь-яким інтер’єром і в кожній кімнаті. Сучасні матеріали  дозволяють швидко і якісно перетворити свою квартиру або будинок в більш комфортне і затишне приміщення (ведь есть еще и покраска потолка).

Така частина інтер’єру як стеля однозначно допоможе виділити кімнату і зробити її стильною, світлою і красивою. Цього легко досягти, так як асортимент натяжних стель дуже великий. Так можна знайти навіть дворівневі стелі, за допомогою яких приміщення стане унікальним і неповторним.