Штаб-квартиру ЖОФФ відвідали захисники України

Командир 1-ї роти 95 ОАЕМБР, учасник АТО, майор Олег Будницкий і вчитель школи селища Стрілецьке, яка знаходиться на Арабатській стрілці, Володимир Мирний відвідали штаб-квартиру ЖОФФ.

Володимир Мирний подякував ЖОФФ за надану допомогу школі. 

В 2014 році ЖОФФ двічі допомагала прифронтовій школі м’ячами, фішками, манишками та іншим спортінвентарем. Також повністю екіпіровані три дитячі шкільні команди.

«Для нас велика честь побачити Олега Будницького. Він і його бійці для нас – герої, адже саме вони зупинили «зелених чоловічків» на Арабатській стрілці і не допустили їх просування вглиб нашої країни. Ми пишаємося нашими бійцями, знаємо їх поіменно, пам’ятаємо про те, що вони ризикували своїми життями заради свободи і незалежності нашої України. Все це вони робили заради свого народу.

Також хочу подякувати жителям селища Стрілецьке в особі Володимира Мирного, які допомагали нашим бійцям продуктами, медикаментами, дровами і що найголовніше – підтримували наших земляків морально», – сказав голова ЖОФФ Олександр Коцюбко.

Володимир Мирний розповів, що в Стрілковому цього року буде створено музей нашим солдатам, які брали участь у захисті Арабатської стрілки в районі газорозподільного пункту.

Нагадаємо, що 95 ОАЕМБР захищала Україну на Арабатській стрілці починаючи з березня 2014 року.