В Житомирській ОДА шукають керівника економічного напрямку в області

Житомирська обласна державна адміністрація запрошує ініціативних та амбітних, з власним баченням розвитку економічного сектору області людей до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, повідомляють в прес-службі.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше п’яти років.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції», а також законодавства з урахуванням

специфіки функціональних повноважень.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

– заява про участь у конкурсі;

– заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

– фотокартка розміром 4 х 6 см;

– копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

– копія документа, який посвідчує особу (паспорт);

– копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Документи для участі в конкурсі слід подати до 28 січня 2015 року включно.

Інформацію щодо умов конкурсу та умов оплати праці, конкретних функціональних обов’язків можна отримати в кадровій службі за телефонами: (0412) 47-50-29, 47-50-25, 47-50-77.

Довідково. Документи для участі в конкурсі приймаються впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу. Оголошення щодо проведення конкурсу було опубліковане в газеті «Житомирщина» від 30 грудня 2014 року № 137-138 відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року №169.

Нагадаємо, в апараті й досі працюють “старі” кадри “регіоналів”, яких не позбувся ні Кізін, ні Машковський. 

Як писав Репортер, губернатор Машковський сказав, що  він не знає про вимоги Майдану. щодо люстрації старої команди та екс-членів Партії регіонів (управління та департаменти наразі очолююють депутати-“регіонали” Пастовенський, Градовський, Ємченко) та й не бачить в цьому потреби.