Як оформити ванну в стилі бохо

Як правило, інтер’єр ванної кімнати оформляють у пастельних і спокійних тонах, так як це роблять спеціалісти VIP-Remontпрагнучи при цьому досягти підкресленого мінімалізму чи шику. Сьогодні ми вирішили порушити стереотипи і розповісти вам, як оформити ванну в яскравому і непередбачуваному стилі бохо.

Ідея № 1: вінтажний акцент. Стиль бохо поєднання, здавалося б, непоєднуваних предметів в інтер’єрі, які в результаті не тільки гармонують один з одним, але і створюють оригінальну і неймовірно стильну загальну картину. Так, в стилі бохо часто присутній вінтаж – на тлі сучасних меблів і техніки штучно зістарений туалетний столик створить яскравий і вигідний акцент.

Ідея № 2: королівський шик. Не забувайте про магію текстилю – повісьте штори з важкого і щільного матеріалу: вони зроблять інтер’єр елегантніше і дозволять вам відчути себе особливої королівської крові. Головне, щоб штори перебували якомога далі від можливого попадання води і вологи, а також поєднувалися з палітрою кольорів інтер’єру.

Ідея № 3: настінні малюнки. Стиль бохо хороший тим, що допускає практично все – в тому числі поєднання найсміливіших і неординарних візерунків. Не бійтеся пробувати і помилятися: орнамент настінної плитки повинен в першу чергу подобатися саме вам, а не комусь із ваших гостей. Зробіть інтер’єр ванної індивідуальним – наповніть його тим, що скаже про вас красномовніше за слова.

Ідея № 4: східний гість. Нарешті знайдеться гідне місце вашому килиму, який ви привезли з Єгипту майже 5 років тому. Якщо раніше ви боялися дисгармонії європейського і східного стилю, то тепер ваш килим стане головною прикрасою у ванній в стилі бохо. Сміливо стелите його в центрі кімнати і насолоджуйтеся зробленим ефектом.

Ідея № 5: ванна галерея. Не забудьте, що в стилі бохо особливо важливі рослини та аксесуари. Повісьте у ванній картини і прикрасьте її живими квітами. Нехай ванна кімната стане продовженням інтер’єру будинку – таким же затишним і домашнім. Оформляючи ванну, повісьте фіранки з тканини, а не з пластику – тим самим ви підкреслите самобутність стилю бохо. І не бійтеся поєднувати дерев’яні, металеві та пластикові поверхні, адже саме розмаїтість матеріалів створить ефектний і незвичайний інтер’єр.