Зимові мотиви: як зробити будинок затишним

Зима в нашій країні – час холодів. 

Хочеться закутатися потепліше, розташуватися ближче до вогню, попиваючи смачний зігріваючий коктейль. 

Навіть у найтепліших, упорядкованих і ультрасучасних квартирах взимку хочеться ще більше комфорту. Декоратори пропонують декілька затишних рішень для «зимового» інтер’єру. 

Постелити на підлогу килими. Відчуття тепла особливо цінно на підлозі. Переконливо виглядають в зимові холоди натуральні шкури і довговорсові килими.

Пледи і покривала. Доречно буде розкласти і м’які вовняні пледи, покривала, можна і не по одному, головне, щоб вони поєднувалися з колірною гамою і стилем інтер’єру – вони не повинні бути випадковими гостями на диванах і кріслах

Подушок багато не буває, а взимку – тим більше! Вони допомагають розслабитися, тому нехай будуть скрізь – на диванах, на стільцях, на підлозі, великі і маленькі, а головне, з теплим зовнішнім виглядом: в’язані, хутряні, плюшеві, з рельєфними косами, кучеряві, твідові, з аплікацією і гладкі.

Натуральні і стилізовані роги, усілякі зображення лосів, оленів – міцно вкорінена зимова асоціація.

Світло в інтер’єрі – це все! Для зими особливо важливо створити атмосферу: Не бійтеся великої кількості ліхтарів, свічників, свічок воскових і електричних – у справі створення затишку вони не підведуть!