Автокаско

У наші дні, коли страхування автомобіля перестало бути чимось незвичайним, а перетворилося на нагальну необхідність, найголовнішою проблемою автомобілістів став вибір: вибір вигідних умов страхування, вибір страховика, вибір оптимального варіанту страхового полісу, який і коштував би недорого і захищав би від більшої кількості ризиків. 

А плюс, ще є обов’язкове для всіх автомобілістів автострахування …

Пропозицій на ринку – море, кожна страхова компанія, в гонитві за клієнтами, прагне запропонувати щось своє, чимось заманювати. Як же розібратися в цьому всім і не прогадати, а забезпечити себе надійним захистом від форс-мажорних обставин? Звернутися до професіоналів!

Автострахування від СК “Універсальная” – їхній професіоналізм гарантує вам вигоду!

Компанія відмінно знаємо всі нюанси і діючі в даний момент правила страхування транспортних засобів. Їм довіряють тисячі людей, тому що впевнені, що вони пропонують тільки кращі варіанти.

СК “Універсальна” пропонує Вам широкий вибір програм страхування КАСКО в Україні.

На  сайті http://universalna.com/rus/insurance/casco ви знайдете:

надійні поліси ОСАГО – до ваших послуг договору страхування цивільної відповідальності тільки від надійних страховиків, перевірених часом;

вигідні поліси КАСКО – з  допомогою професіоналів ви зможете не тільки підібрати собі страховку, а й заощадити – вам обов’язково нададуть знижку;

та інше.

Компанія зробила максимум для того, щоб забезпечити вас достовірною інформацією, щоб полегшити вам вибір, щоб зробити покупку страхового поліса комфортною і швидкою.

Калькулятор автострахування на  сайті допоможе вибрати вигідний варіант!

Тут діє простий і зручний калькулятор каско онлайн – розрахунок страхування автомобіля тепер відніме у вас лічені хвилини!

Економте свій час, робіть правильний і вигідний вибір!

Страхування автомобіля –  СК “Універсальная” гарантує комфорт і економію вашого часу!