Лагута долатиме вакуум, який був у житомирському УДАРі

Ярослава Лагуту, заступника голови ЖОДА, обрано головою Житомирської обласної організації ПП “УДАР”.

До цього організацію очолював Рустам Раупов.

Сьогодні я перевернув і закрив у своєму житті сторінку «УДАРу», – сказав партійцям 8-го листопада 2014-го року Рустам Раупов. – Ми разом з вами, партійцями, які стали мені побратимами, будували структуру обласної організації від самого початку заснування Партії, з 2010 року. Разом пройшли довгий і нелегкий шлях, включаючи Майдан, з першого по останній день. Я пишаюся тим, що на Житомирщині мій партійній квиток був під номером 1».

Ярослав Лагута визнав, що останнім часом в УДАРа був вакуум у активності, а, відповідно, і такий само вакуум у присутності партії в медіа-просторі.

Такий стан справ в житомирському УДАРі новообраний керівник обласної організації пояснює буремними подіями 2014-го року та позицією партії – поступатися амбіціями заради інтересів країни.

Нагадаємо, УДАР на президенстьких виборах підтримав Петра Порошенка, “щоб вибори пройшли в один тур”.

На позачергових парламентських виборах УДАР пішов єдиним з списком з БПП, “щоб не розпорошувати голоси”.

Тепер же УДАР готується до місцевих виборів, “щоб на місцях змінити владу, бо багато залишилося представників колишнього злочинного режиму”.

Для цього УДАР проведе власну соціологію, щоб дізнатися, який рівень підтримки нині має партія і окремі її лідери, і відштовхуючись від цих результатів, на що можна розраховувати.