На Майдан ТВ показали сюжет про житомирського податківця (відео)


Бізнесмени з підприємств “Санітас”, “ЖЛ”, народний депутат України Борислав Розенблат та голова ГО “Самооборони Житомирщини” Сергій Ткачук у сюжеті Майдан ТВ розповіли про тиск податкової на бізнес. Окремо згадали податківця Олександра Чепеля.

“Діяльність цього пана дуже негативно відображається на діяльності органів податкової. По ньому я давав скаргу як народний депутат, оскільки на нього поступає багато скарг від підприємств. За даний рік відкрито 197 кримінальних справ, 11 доведено до суду. Що це значить? Створюється проблема, вирішується проблема, хто не вирішує – йде до суду. Я написав звернення на генерального прокурора”, – каже народний депутат України Борислав Розенблат.

“З початку травня минулого року до на почали надходити звернення щодо протиправної діяльності осіб податкової. По пану Чепелю – відкриття кримінальних проваджень на “ласих клієнтів” з метою довести справу до відкупу грошами. Окрім того – рейди, перевірки, особливо так звані “жорсткі перевірки” – закриття у КПЗ вагітних жінок, вивезення ввечері людей. Під час цих перевірок було неправомірне застосування сили, вилучення техніки, яка не поверталась. Були й інші види збагачення.”, – інформує голова ГО “Самооборона Житомирщини” Сергій Ткачук.

Сюжет: