Нужда відмінив концерт “Кроликів” у Житомирі, але не вважає їх українофобами. “Свобода” незгодна

Житомирський продюсер Валерій Нужда в коментарі Репортеру зазначив, що запланований концерт дуету “Кролики” на 8 березня відмінив.

За його словами, йому зателефонував директор драмтеатру і попросив це зробити. Адже, як стало відомо, партія “Свобода” у Житомирі сьогодні звернулась до керівництва театру заборонити концерт. Назвавши Даниленка і Мойсеєнка “українофобами”.

“Мені подзвонили і я концерт відмінив. При цьому, я говорив з хлопцями. Знаю їх вже 25 років. Вони Народні артисти України. Запитав, що у них там трапилось. Вони кажуть, що ще у липні знімались для російського “Огонька”. Записали один номер. Сіли і поаплодували та посміялись для камери. Потім на Новий рік самі були в шоці – їх змонтували і вставили під час виступу Кобзона”, – зазначив Нужда.

Незважаючи, що в липні вже теж була війна з Росією, Нужда в цьому проблеми не бачить і вважає, що “Свобода” просто піариться в пресі, бо на більше не здатна. 

“І перед концертом я зателефонував в управління культури – в списку заборонених артистів дуету немає. Це Свобода хоче попіартись.  Вони вже грозились мені зірвати концерт “Свадбы в Малиновке”. Я їх чекав тоді на вході. Так і не прийшли. Я так бачу, їхня задача говорити, що влада погана, а вони хороші”, – сказав продюсер.

При цьому, заступник голови Житомирської обласної організації ВО “Свобода” Марія Моісеєнко коментуючи телефонну розмову з заступником директора театру Олександром Шкарупою зазначила, що “ми не дозволимо у нашому місті прислугам Кремля проводити свої концерти. У той час, коли вся країна бореться з проросійськими терористами та московськими окупантами на Сході, ці, так звані, українці, виступали у Расєї.  Олександр Шкарупа погодився відмінити концертну програму “Кроликів”, але пояснив, що організацією займається житомирський продюсер Валерій Нужда, який ініціював даний захід.Тому звертаюся до організатора концерту також, з проханням концерт таки відмінити. Адже, в Україні достатня кількість артистів, яких не соромно й за честь запрошувати до Житомира“.

Нагадаємо,  Ані Лорак, “Кролики”, Лоліта на “Блакитному вогнику” радісно плескали пісні Кобзона про санкції.