Суд визнав опозиціонера Навального винним у порушенні правил агітації

Пресненський суд Москви визнав опозиціонера Олексія Навального винним в агітації за несанкціоновану акцію.

Адміністративну справу стосовно Навального було заведено за спробу порушення громадського порядку.

Раніше стало відомо, що поліцейські прибули до будинку опозиціонера Олексія Навального, для того щоб примусово доставити його до суду.

«Прийшли двоє поліцейських. Приводом збираються везти Олексія в Пресненський суд (з приводу затримання в метро) », – написала в мікроблозі прес-секретарь опозиціонера.

Навальний також підтвердив цю інформацію в своєму твіттері.

«Привід на засідання о 15.00. Кажу: так пізно вже. Поліцейський: нічого, дзвонила голова суду і повідомила, що вас чекають скільки треба », – йдеться в повідомленні.

Раніше стосовно Навального було порушено адміністративну справу за спробу порушення громадського порядку.

Олексій Навальний і Микола Ляскін вийшли на свободу з відділення поліції, де вони перебували після затримання в московському метро. Про це опозиціонер написав у своєму акаунті в твіттері.

«Все добре, всіх відпустили і навіть спеціальний поліцейський безкоштовно провів у метро. Всім дякую за підтримку », – йдеться в повідомленні.

У неділю Навального і Ляскіна затримали за роздачу в метро листівок, які закликають прийти на опозиційну акцію «Весна». У відділенні опозиціонери протримали близько восьми годин.


Судебно психологическая экспертиза аффекта. В каких случаях нужна психологическая экспертиза разьяснят специалисты Судебного эксперта.