Усейн Болт: Чи не завершу кар’єру, поки не вибіжу з 19 секунд!

Шестиразовий олімпійський чемпіон ямайський спринтер Усейн Болт збирається відновити втрачені через травму позиції в світовому рейтингу.

– Я відчував, що вже завершив кар’єру, коли люди починали говорити мені про Джастіна Гатліна, – сказав Болт. – Я знайшов це смішним. Пропустив всього один сезон, це не означає, що я вийшов на пенсію. Гатлін молодець, що нагрів для мене місце.

Мені продовжують говорити, що я повинен виступити на чемпіонаті світу 2017 року. Думаю, я так і зроблю. Це буде мій останній турнір.

Також ямаєць, що вигравав дистанції 100 і 200 метрів на двох Олімпіадах, зазначив, що не проти зробити своєрідний хет-трик, а також збирається вибігти на двухсотметрівці з 19 секунд:

– Вибігти з 19 секунд – зараз одна з головних цілей для мене. Це одна з речей, які я хочу зробити до завершення кар’єри. Це мотивує мене, старанно працюю. Подивимося, що з цього вийде.

Нагадаємо, що саме американець Джастін Гатлін за час відсутності Болта зайняв перший рядок у світовому рейтингу. Світовий рекорд на дистанції 200 м зараз становить 19,19 секунди і належить Усейн Болту.

Раніше 27-річний спортсмен говорив, що закінчить кар’єру після ОІ-2016 в Ріо.


Интернет-магазин Проспорт  предлагает всем тем, кто хочет красиво выглядеть и добиватся новых спортивных побед купить протеин. Добивайтесь успеха и пусть Вам повезет.