Згадати Кузьму вийшли і у Житомирі

2 лютого на Соборній у Житомирі кілька сотень людей прийшли згадати Андрія Кузьменка, фронтмена групи “Скрябін”, який сьогодні загинув в ДТП на Дніпропетровщині.

Житомиряни, в переважній більшості молодь, принесли свічки та лампадки. Дехто наспівував відомі хіти співака.

Нагадаємо, Кузьма Скрябін загинув у ДТП, яка сталася вранці 2-го лютого.

Про це повідомляє сайт ДАІ МВС України.

За попередніми даними, близько 8.20, у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

Травми, отримані Андрієм Кузьменком, виявилися несумісними з життям. Музикант загинув на місці.

Нагадаємо, Андрі́й Ві́кторович Кузьме́нко (псевдонім — Кузьма; нар.17 серпня 1968, Самбір, Львівська область— пом.2 лютого2015, Лозуватка, Дніпропетровська область) — український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту«Скрябін».

 Опісля його родина переїхала у м. Новояворівськ, де він починав свій творчий шлях. У дитинстві мріяв стати водієм сміттєвозу. Мати була вчителькою музики, Андрій закінчив музичну школу по класу фортепіано. Закінчив факультет стоматології, йому було це нецікаво, однак довчився на прохання батьків.

Займався спортом, був кандидатом у майстри спорту з біатлону.

13 вересня 1997 року дружина Світлана народила доньку, яку назвали Марією-Барбарою — на честь польської акторки Барбари Брильської, кумира дитинства Андрія Кузьменка (за його словами, дружина також дуже подібна на Барбару Брильську).

PS За кілька днів до трагедії, Скрябін виклав в мережу останню пісню групи -“Кінець фільму”…

Фото Житомир.інфо

Главные новости часа на Mir.life. Узнайте все подробности гибели известного музыканта.