Біля ЖДТУ встановлено велопарковку

«Я не залишив поза увагою звернення студентського активу Житомирського державного технологічного університету щодо допомоги їм у облаштуванні велопарковки на території навчального закладу. Адже ми – за європейський рівень життя в Україні, зокрема, у Житомирі. Навіщо чекати, коли в наших силах зробити певні кроки?», – зазначив Олексій Буковський, голова міської організації партії «УДАР».

Студентське самоврядування ЖДТУ займає активну політичну і громадянську позицію як у житті країни, так і у житті міста Житомира.

За словами одного із активістів та ініціаторів ідеї встановлення велопарковки Владислава Савіцького, велосипеди – найдешевший та найекологічніший транспорт, який ще сприяє пропагуванню здорового способу життя серед молоді. Адже ідея здорового способу життя і збереження навколишнього середовища охоплює все більше і більше молодих людей.

«Щодня на велосипедах приїжджають до десятка студентів. Але, я вважаю, що зі встановленням велопарковки їх буде більше», – зазначає Олександр Шевчук.

Велопарковку було облаштовано на території ЖДТУ – тепер це перший Житомирський виш, який має спеціалізовану велосипедну парковку на 18 місць.