Канада підтримає українську демократію 5,55 мільйонами доларів США

На підтримку демократії на Україні канадський уряд вирішив виділити 7,1 мільйона канадських доларів (5,55 мільйона доларів США).

З цих грошей 2,3 мільйона доларів США Канада направить Міжнародному фонду виборчих систем для зміцнення прозорості та викорінення корупції в українському політичному процесі, повідомляє видання Times Colonist.

Ще 2,26 мільйона доларів буде виділено Національному демократичному інституту для допомоги у здійсненні прозорості українських виборів і розширенні можливостей жінок у політичній сфері, 938000 доларів буде направлено ОБСЄ на адміністративну підтримку і координацію виборів на Україні.

Міністр закордонних справ Канади Роб Ніколсон заявив, що гроші допоможуть Україні побудувати більш мирне, демократичне і процвітаюче майбутнє, передає видання.

Як повідомляли ЗМІ, ВС України вже отримали на цьому тижні з Канади прилади нічного бачення на суму майже 230 тисяч доларів. Всього з січня 2014 Канада виділила понад 568 мільйонів доларів на допомогу Україні.


Языковой центр TOWER предлагает всем желающим обучение в Канаде и высшее образование. Обращайтесь к профессионалам центра, исполните свои мечты.