Київський поет Вано Крюгер їде у Житомир

5 березня о 16.00 в читальному залі обласної бібліотеки для дітей (вул. Пушкінська, 36) відбудеться засідання обласної літературно-мистецької студії імені Михайла Клименка.

Головним гостем студії стане київський поет Вано Крюґер.

У програмі плануються: музичний виступ викладача співу музичної школи № 2 ім. С. Ріхтера Тетяни Мельник та її учениць Олени Царук і Вероніки Логінової, поетичний виступ учасника бойових дій в АТО, журналіста Олександра Крижанівського, репрезентація нового поетичного складню проекту «Листи на фронт», критика нового доробку учасників і гостей студії ім. М. Клименка.

Довідка: Вано Крюґер – вічний студент Києво-Могилянської академії, невизначених курсу і спеціальности. Естет і абсентьє. Некрокомуніст. Друкувався на порталах «Сумно?», «Рожевий Слоник», «Захід-Схід», «Буквоїд», «Інша література», в часописі текстів і візій «Четвер», в ґазеті нової молоді «Бійцівський Клуб», в незалежному культурольоґічному часописі «Ї», в часописі «Критика», в ґазеті «Post-Поступ» та інших.

Учасник багатьох літературних фестивалів, серед яких: «Сліва-фест», «Нова абетка», Країна мрій, «Київська барикада», «День незалежності з Махном», «Київські лаври», «Fort:Misia», «Потяг до Яремче», «Березневі коти», «Гоголівка», «ГогольFest», «Ноосфера», міжнародний літературний фестиваль у Львові та інші.

Автор двох поетичних збірок: «Ніжна посмішка Берії» та «Зіґґі Фрейд & КТУЛХУ».