​Марк Джейкобс проводить кастинг в Instagram

Соціальні мережі стають все більш популярним майданчиком для мистецтва і бізнесу. Днями Марк Джейкобс, відомий світовий дизайнер, оголосив про те, що збирається шукати нові типажі для рекламної кампанії через соціальні мережі. 

Дизайнер завжди прагнув залучати в якості моделей нестандартні особи, а тепер ще й пошук ведеться на цікавому майданчику.

Нагадаємо, що раніше Марк вже експериментував подібним чином, і в зйомках брали участь не професійні моделі, а відібрані дизайнером по фото в інтернеті люди.

Отже, взяти участь у новому кастингу можна дуже просто: для цього достатньо лише розмістити в Twitter або Instagram фотографію з хештегом #CASTMEMARC. Тим, хто вже мріє красуватися на рекламних плакатах і білбордах весь наступний сезон, потрібно поквапитися і встигнути запостити своє фото до 9 квітня. 

Також, крім іншого, нововведенням цього року стало те, що майбутні моделі для Marc by Marc Jacobs FW 2015 будуть відбиратися за груповими фотографіями з друзями. Ну, а вже зараз, з цього тегу можна знайти більш 130000 публікацій.

До речі зазначу, що раніше в історію бренду, завдяки рекламним компаніям, вже вписали себе такі знаменитості, як: актриса Хелена Бонем-Картер, фронтмен гурту REM Джон Майкл Стайп і навіть ікона стилю Вікторія Бекхем.

Сам же дизайнер не раз ставав особою різних брендів і навіть ризикнув оголитися для реклами сумок Louis Vuitton і просування власного аромату для чоловіків Bang. Так що дерзайте, сміливість і типажність в тренді цього сезону.


Для всіх поціновувачів модного одягу, особливо, який зроблено в ручний спосіб, пропонуємо сайт http://mamzelko.ru/. Тут Ви знайдете саме необхідне за відмінною ціною. Заходьте.