Сергій Міхалок і BRUTTO дадуть концерт в житомирському “Каньйоні”

19 березня Сергій Міхалок і гурт BRUTTO дадуть концерт у Житомирі в клубі Каньйон в рамках всеукраїнського туру.

Сергій Міхалок – лідер гурту «Ляпис Трубецкой», який припинив існування влітку 2014-го. 1 вересня відбулася презентація нової групи перевтіленого Міхалка – BRUTTO.

Це розриваюча, невгамовна і зминаюча все підряд енергія. Стати її очевидцем і співучасником можна буде більш ніж в 20 містах України в лютому і березні 2015-го.

«Мої пісні “Не Биць скотам”, “Рабкор”, “Броненосец”, “Грай”, “Воины света” – лунали на барикадах і, сподіваюся, хоч трохи, але допомогли перемогти! Тут був я та інші білоруси. І деякі загинули за свободу Братів Українців!

Тепер зі мною могутні хлопці з BRUTTO! Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба, – і ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали! Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!», – каже Міхалок.

BRUTTO – логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю “Ляписа Трубецкого” останніх років. Їх стиль – маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від уз. Виступ гурту – це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.

27 грудня в Києві відбувся дебютний концерт BRUTTO в Україні. Виступ зібрав повний зал, отримав відмінні відгуки у ЗМІ і викликав великий інтерес фанатів по всій Україні. Такий же успіх очікується у всіх містах туру.

Концертне відео:


Великий всеукраїнський тур BRUTTO завершиться 20 березня в Києві в клубі SENTRUM концертом під назвою ГАРРИ.

Символічно, що 19 січня в мережі з’явилось неофіційне відео на цю пісню.

Режисер монтажа – Олексій Карпенко.


У кліпі використані матеріали:

Телеканал “2+2″ – документальний фільм ”Ла-ла-ла-ла”

Mikhail Benkovich

Eugene Lata/Mustang Wanted – Донецкая Крепость: Сердце Волонтера

Батальон “АЗОВ”

Ultras Dynamo. Kyiv TV

24 канал

Андрій Батькович

… а також відео з доступних джерел YouTube.

ФАКТИ:

1. Плейлист група складає перед початком кожного концерту. Відомо лише, що в кожному місті туру гарантовано прозвучить новий сингл «Гаррі».

2. Двоє з учасників групи – українці (одесити).

3. У тур група вирушає на своєму автобусі.

4. У кожне місто група везе свою звукову систему та інструменти.

5. Райдер групи дуже простий, короткий і невимогливий. У групі є вегетаріанці – тому в гримерці велика кількість овочів і «фітнес-няшки».

Графік туру і квитки: http://goo.gl/Koje5B