Скляревська планує оприлюднити справи “коростенського Левіафану”

Заступник голови Коростенської РДА Катерина Скляревська скликає прес-конференцію, щоб розповісти про “Коростенський Левіафан”.

Катерина Скляревська планує викрити діяльність регіоналів і комуністів, які залишилися у Коростені після Революції Гідності, “кісткою в горлі яких” через свою чесність, оскільки не бере хабарів, з її слів, вона є.

Прес-конференція відбудеться 12 березня о 13:00 у депутатській кімнаті Коростенської районної ради.

“Проти мене запустили кампанію з дискредитації, бо всі коростенці знають, що я не беру хабарів, – сказала Скляревська. – “Патріотично свідомі українці змушені захищати свою Батьківщину не лише від сепаратистів і російської агресії, а й від внутрішніх ворогів – бувших представників гнилої корумпованої системи режиму Януковича. Вони ніде не поділися, майже всі засідають на своїх місцях і прагнуть реваншу.

Для морально зогнилого пристосуванця, рвача і шкурника понад усе – власний добробут. І коли ти виходиш на відкритий двобій із цим внутрішнім ворогом, вони тебе поки що не вбивають а «зачищають» – наклепами і брехнею. Такий собі «Левіафан» по-коростенськи. Але ці вірні слуги бувшого режиму забули, що Україна – не Росія.”

Нагадаємо, коростенці через ЗМІ зверталися до губернатора Житомирщини Сергія Машковського з проханням втрутитися в ситуцію й захистити активну майданівку-чиновницю від червоно-біло-синього оточення.