У Києві стартує перший бухгалтерський бізнес-форум

31 березня 2015 році у Києві бухгалтери з усієї України зберуться на бухгалтерський бізнес-форум, щоб обговорити з представниками органів влади, аудиторами та експертами в галузі бухобліку та оподаткування неврегульовані питання, з якими бухгалтери стикаються на практиці після набуття чинності податкової реформи та інших «гарячих »нововведень.

Бухгалтерський бізнес-форум є майданчиком для живого спілкування та діалогу між професійним бухгалтерським співтовариством, експертами та представниками Міністерства фінансів, Фіскальної служби України.

У заході візьмуть участь близько 150 представників фінансових служб, юристів, керівників, комерційних підприємств України і близько 15 експертів і держслужбовців.

У форматі доповідей та відкритих дискусій будуть розглянуті найважливіші питання, які ставлять бухгалтерам держава, контролюючі органи та керівники:

1. Податкова реформа-2015: практика застосування, перспективи, вимоги контролюючих органів. Мораторій на перевірки: що на практиці.

2. Податок на прибуток-2015. Новий податок зі старою назвою, але обчислюваний за принципово новими правилами.

3. Кардинальні зміни в адмініструванні ПДВ: як бухгалтеру із цим працювати.

4. Ваше підприємство у ваших руках: як підприємству уникнути банкрутства.

5. Як оптимізувати вплив податкових різниць на базу податку на прибуток?

6. Що хоче керівник від бухгалтера і як виконати його вимоги? 

…та багато іншого…

Ініціатором та організатором Форуму виступає Всеукраїнська громадська організація «Бухгалтерський клуб», яка об’єднує бухгалтерів, державних службовців, юристів та аудиторів з усієї України. Партнерами Форуму виступають Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб», редакція журналу «Баланс», а також компанія «1С Україна».


Детальна інформація та реєстрація на сайті http://balance-club.wix.com/forum

і за телефоном +38 (067) 544 07 32. 

Пишіть нам на e-mail: kongress@balance.ua